Коледна кампания ДАЙ ИМЕ и специално подбраните аромати за ИСКАМ БЕБЕ.

Коледна кампания ДАЙ ИМЕ и специално подбраните аромати за ИСКАМ БЕБЕ.
9 декември 2019

Коледна кампания ДАЙ ИМЕ и специално подбраните аромати за ИСКАМ БЕБЕ.

   Ароматът на печени ябълки, канела, джинджифилови сладки, карамелена захар, горски плодове, ванилия и елхови клонки вдъхновява сетивата ни за уюта на Коледа. Ако добавим и сладкото благохание на бебе, обичано преди да се роди, тогава щастието за едно семейство ще е пълно, а вие - вълшебници, които помагат да се сбъдне най-съкровената мечта – да се роди дете!


   Повече информация на www.iskambebe.bg
За да направите дарение, пишете на ЛС или podarakskauza@iskambebe.bg

http://iskambebe.bg/index.php?route=article%2Fcategory&path=59_114&fbclid=IwAR1SUl45-t3kTfxjml38VN3adW3RrOWfZtAZqVz6DvA29Pv8tIOEhjy97p0

   Ароматизиращите пликчета, красиво изрисувани с много любов, са направени от нетоксичен инертен минерал вермикулит и парфюм. Парфюмът е съчетание от специално подбрани натурални ароматни и синтетични масла, които са безопасни както за човека, така и за околната среда. Не съдържа канцерогенни, мутагенни и токсични съставки според Европейското законодателство за козметика. Продуктът отговаря на стандартите на IFRA (Международна асоциация на ароматите). Не предизвиква алергии.

 

Продължаваме да подкрепяме мисията на фондация " Искам Бебе". Участваме в кампанияга ANGEL‘S HEART“ с новата онлайн инициатива “Стилни бебета с кауза“. 

прочети още

Времената са други и само, ако сме заедно можем да преминем през предизвикателството с усещането за израстване. Очаквайте нашите съвместни предложния за онези малки неща в живота, които внасят вкус и красота, независимо от всичко.

прочети още

Новите пролетни ухания Tropical Orchid, Enchanted Wish и Currant Rose бяха представени в очарователна хармония с красивите композиции от кристал на арт студио Fine Arc и смелата Икебана на Радостина Драгостинова.

прочети още

Новата пролетна колекция ухания GREENLEAF ще участва в събитието ФОРМИ на СЕТИВАТА по покана на Fine Arc и Радостина Драгостинова.

прочети още

Събраната обща сума от 1519 лв. ще бъде частична помощ за две двойки, едната, от които е от гр. Казанлък, а другата от гр. София

прочети още