“Стилни бебета с кауза“ и аромат Baby Powder с мисия

“Стилни бебета с кауза“ и аромат  Baby Powder с мисия
25 юни 2020

Макар и с известно забавяне, благогворителната кампания на фондация „Искам бебе“– „ANGEL‘S HEART“, която стартира през 2019 г., продължава с новата онлайн инициатива “Стилни бебета с кауза“. 

http://iskambebe.bg/index.php?route=article/category/view&path=59_116&article_id=86

 

Всеки, който е гушкал бебе, със сигурност е усетил естествения им аромат. Едва ли има по-вълшебно ухание, в което да притихваме с толкова  умиление и любов.

В грижата за малките ангелчета винаги преосмисляме и внимаваме какво и как използваме в ежедневието. За кампанията “Стилни бебета с кауза“ избрахме да участваме с 2 аромата – BABY POWDER и ENJOY THE LITTLE THINGS. Радвайте се на малките неща, в които е скрито голямото бебешко щастие.

https://homearomagifts.com/bg-product-details-81.html

https://homearomagifts.com/bg-product-details-73.html

При закупуването на тeзи продукти дарявате 100 % от стойността без ДДС.

 

Ароматизиращите пликчета са направени от нетоксичен инертен минерал вермикулит и парфюм. Парфюмът е съчетание от специално подбрани натурални ароматни и синтетични масла, които са безопасни както за човека, така и за околната среда.

* Не съдържат канцерогенни, мутагенни и токсични съставки според Европейското законодателство за козметика.

* Използваните ароматизиращи съставки отговарят на стандартите на IFRA (Международна асоциация на ароматите).

* Не предизвикват алергии. 

Времената са други и само, ако сме заедно можем да преминем през предизвикателството с усещането за израстване. Очаквайте нашите съвместни предложния за онези малки неща в живота, които внасят вкус и красота, независимо от всичко.

прочети още

Новите пролетни ухания Tropical Orchid, Enchanted Wish и Currant Rose бяха представени в очарователна хармония с красивите композиции от кристал на арт студио Fine Arc и смелата Икебана на Радостина Драгостинова.

прочети още

Новата пролетна колекция ухания GREENLEAF ще участва в събитието ФОРМИ на СЕТИВАТА по покана на Fine Arc и Радостина Драгостинова.

прочети още

Събраната обща сума от 1519 лв. ще бъде частична помощ за две двойки, едната, от които е от гр. Казанлък, а другата от гр. София

прочети още

С дъх на Коледа Ароматът на печени ябълки, канела, джинджифилови сладки, карамелена захар, горски плодове, ванилия и елхови клонки вдъхновява сетивата ни за уюта на Коледа. Ако добавим и сладкото благохание на бебе, обичано преди да се роди, тогава щастието за едно семейство ще е пълно, а вие - вълшебници, които помагат да се сбъдне най-съкровената мечта – да се роди дете!

прочети още