Букет от ухания GREENLEAF - представени на изложбата ФОРМИ НА СЕТИВАТА

Букет от ухания GREENLEAF  - представени на изложбата ФОРМИ НА СЕТИВАТА
3 март 2020

Красотата е навсякъде около нас, стига да отворим сетивата си за нея.

Събитието ФОРМИ НА СЕТИВАТА, което се проведе от 26 до 28 февруари провокира усета за радостта от живота в цялата му пъстрота от форми, цветове, музика, вкусове, съчетания и ухания. 

Екипът ни благодари на арт студио Fine Arc и Радостина Драгостинова за поканата да участваме в това незабравимо изживяване, което ни даде възможност да преоткрием и представим ароматите на GREENLEAF в емоцията на изкуството и то на едно място, чийто дух и гостоприемство се усети по един неповторим начин - в галерия Portrait. 

Събитието бе отразено от БНР: https://bnr.bg/post/101233076/formi-na-setivata-vazmojnoto-protivorechie?fbclid=IwAR19UF7gYQ_l8XV-KriolXQt7JS8oi9QkIlAZLHa0XEKud8SoR46DnYHscU

Очаквайте следващото издание ФОРМА НА СЕТИВАТА. 

Следете Facebook страницата: https://www.facebook.com/events/210652016769718/

 

Продължаваме да подкрепяме мисията на фондация " Искам Бебе". Участваме в кампанияга ANGEL‘S HEART“ с новата онлайн инициатива “Стилни бебета с кауза“. 

прочети още

Времената са други и само, ако сме заедно можем да преминем през предизвикателството с усещането за израстване. Очаквайте нашите съвместни предложния за онези малки неща в живота, които внасят вкус и красота, независимо от всичко.

прочети още

Новата пролетна колекция ухания GREENLEAF ще участва в събитието ФОРМИ на СЕТИВАТА по покана на Fine Arc и Радостина Драгостинова.

прочети още

Събраната обща сума от 1519 лв. ще бъде частична помощ за две двойки, едната, от които е от гр. Казанлък, а другата от гр. София

прочети още

С дъх на Коледа Ароматът на печени ябълки, канела, джинджифилови сладки, карамелена захар, горски плодове, ванилия и елхови клонки вдъхновява сетивата ни за уюта на Коледа. Ако добавим и сладкото благохание на бебе, обичано преди да се роди, тогава щастието за едно семейство ще е пълно, а вие - вълшебници, които помагат да се сбъдне най-съкровената мечта – да се роди дете!

прочети още