ФОРМИ НА СЕТИВАТА

ФОРМИ НА СЕТИВАТА
8 февруари 2020

https://www.facebook.com/events/210652016769718/?event_time_id=210652026769717

Новата пролетна колекция ухания GREENLEAF ще участва в събитието ФОРМИ на СЕТИВАТА по покана на Fine Arc и Радостина Драгостинова, а ние каним всички наши почитатели да усетят чара на тропическа орхидея в обкръжението на произведения на изкуството.

ФОРМИ НА СЕТИВАТА цели да Ви вдъхнови. Ще бъде представен дизайн от студио FineArc, икебана от Радостина Драгостинова, благоухания от Greenleaf - Ивелина Йонова.

Събитието ще се проведе в периода 26.02 (сряда) до 28.02.2020 (петък) в уютното пространство ПОРТРЕТ. Ще се радваме да бъдете наши гости на откриването на 26 февруари от 18.30 часа. Ще Ви очакваме за запознанство и разговор и на 27 и 28 февруари от 9 до 18 часа.

 


Изненадайте сетивата си с красота, музика, аромати, вкусове и нашето гостоприемство.

Очакваме Ви! 

Продължаваме да подкрепяме мисията на фондация " Искам Бебе". Участваме в кампанияга ANGEL‘S HEART“ с новата онлайн инициатива “Стилни бебета с кауза“. 

прочети още

Времената са други и само, ако сме заедно можем да преминем през предизвикателството с усещането за израстване. Очаквайте нашите съвместни предложния за онези малки неща в живота, които внасят вкус и красота, независимо от всичко.

прочети още

Новите пролетни ухания Tropical Orchid, Enchanted Wish и Currant Rose бяха представени в очарователна хармония с красивите композиции от кристал на арт студио Fine Arc и смелата Икебана на Радостина Драгостинова.

прочети още

Събраната обща сума от 1519 лв. ще бъде частична помощ за две двойки, едната, от които е от гр. Казанлък, а другата от гр. София

прочети още

С дъх на Коледа Ароматът на печени ябълки, канела, джинджифилови сладки, карамелена захар, горски плодове, ванилия и елхови клонки вдъхновява сетивата ни за уюта на Коледа. Ако добавим и сладкото благохание на бебе, обичано преди да се роди, тогава щастието за едно семейство ще е пълно, а вие - вълшебници, които помагат да се сбъдне най-съкровената мечта – да се роди дете!

прочети още