Коледната благотворителна кампанията ДАЙ ИМЕ на фондация "Искам бебе" ще подпомогне 2 двойки

19 януари 2020

Радваме се да споделим, че участието ни в Коледната благотворителна кампанията ДАЙ ИМЕ на фондация "Искам бебе" допринесе за събирането на средства чрез продажби на подаръчни пакети в сайта и четири дни на благотворителен щанд в БИЛЛА.

>>
http://iskambebe.bg/index.php…

Събраната обща сума от 1519 лв. ще бъде частична помощ за две двойки, едната, от които е от гр. Казанлък, а другата от гр. София
.
Надяваме се, че двете семейства ще осъществят мечтата си да имат дете и Новата 2020 година ще бъде благодатна за новия живот.

А ние ще продължим да подкрепяме двойки с репродуктивни проблеми. Очаквайте участието ни в следваща благотворителна кампания!

Продължаваме да подкрепяме мисията на фондация " Искам Бебе". Участваме в кампанияга ANGEL‘S HEART“ с новата онлайн инициатива “Стилни бебета с кауза“. 

прочети още

Времената са други и само, ако сме заедно можем да преминем през предизвикателството с усещането за израстване. Очаквайте нашите съвместни предложния за онези малки неща в живота, които внасят вкус и красота, независимо от всичко.

прочети още

Новите пролетни ухания Tropical Orchid, Enchanted Wish и Currant Rose бяха представени в очарователна хармония с красивите композиции от кристал на арт студио Fine Arc и смелата Икебана на Радостина Драгостинова.

прочети още

Новата пролетна колекция ухания GREENLEAF ще участва в събитието ФОРМИ на СЕТИВАТА по покана на Fine Arc и Радостина Драгостинова.

прочети още

С дъх на Коледа Ароматът на печени ябълки, канела, джинджифилови сладки, карамелена захар, горски плодове, ванилия и елхови клонки вдъхновява сетивата ни за уюта на Коледа. Ако добавим и сладкото благохание на бебе, обичано преди да се роди, тогава щастието за едно семейство ще е пълно, а вие - вълшебници, които помагат да се сбъдне най-съкровената мечта – да се роди дете!

прочети още