СЪВЕТИ

СЪВЕТИ

 

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНА УПОТРЕБА:

----------------------------------------------

 1. ВНИМАНИЕ! Продуктите не са за консумация!
 2. ДА СЕ ПАЗЯТ ДАЛЕЧЕ ОТ ДОСТЪП НА ДЕЦА И ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ!
 3. Не отваряйте / не разкъсвайте ароматизиращите пликчета /сашета/ и не разсипвайте съдържанието им!
 4. Да се избягва контакт на ароматните масла, пакетчетата и съдържанието им с мебели, тъкани, килими, запечатани и /или лакирани повърхности, тъй като може да причини увреждане и/ или обезцветяване!
 5. Преди употреба, моля прочетете внимателно етикета!

 

 

ПРЕПОРЪКИ:

--------------------

За да се наслаждавате по-дълго на ароматизаторите, представени на страницата на HOME AROMA GIFT, следвайте нашите препоръки:

 1. Преди да направите своя избор, помислете коя част от дома или пространството около вас  искате да ароматизирате - например за гардероба бихме ви препоръчали ароматите на цветя, за банята - ароматите на плодове, за кухнята ароматите с канела или ванилия...
 2. Махнете целофановото пликче, с което е опаковано сашето  и поставете на желаното място.
 3. В никакъв случай не разкъсвайте хартиеното пликче на ароматизиращите сашета и не изсипвайте съдържанието в пепелници, декоративни купи и др. 
 4. Интензивността на аромата се влияе от температурата и влажността на въздуха - колкото е по-топло, толкова по-интензивен е ароматът и съответно трайността му намалява.
 5. Избягвайте излагането на продукта при големи температурни амплитуди, тъй като това може да повлияе неблагоприятно на силата на аромата.
 6. Разклащайте от време на време пликчето, за да освежите аромата.
 7. Ако решите да ароматизирате гардероба си, сменяйте периодично мястото на сашето – така ароматът ще достигне до повече дрехи
 8. За ароматизиране на прахосмукачки - изсипете част от съдържанието на сашето във вакуумната торбичка на прахосмукачката.
 9. За ароматизиране на автомобили - поставете сашето на място, където минава поток от топъл въздух.
 10. В колкото по-малко пространство поставите сашето, толкова по-дълго и по-силно ще се усеща аромата.
 11. Трайността на аромата на сашетата варира от минимум 6 месеца до максимум 1 година в зависимост от фактори като температура, влажност на въздуха, обем на помещението (пространството).